sâmbătă 2 ianuarie 6:42 PM

       Abonare la google news

Alina și-a pus capăt zilelor în noaptea de Revelion. Ce mesaj a postat tânăra în vârstă de 30 de ani cu câteva ore înainte să moară


Alina Ioana Petruş, o tânără în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsită fără viaţă, chiar în noaptea de Revelion în propria locuință. Apropiații ei cred că aceasta ar fi recurs la un gest extrem.


Alina se afla singură în casa din cartierul Gheorgheni atunci când şi-ar fi pus capăt zilelor, cu câteva ore înainte de a trece in noul an. Cel care a găsit-o pe tânără a fost chiar fratele ei. Bărbatul a sunat imediat la 112, iar medicii s-au deplasat de urgență la domiciliul tinerei.

Din păcate, însă, în ciuda eforturilor depuse nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

„Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00, joi, 31 decembrie 2020. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, urmând a fi stabilite împrejurarile exacte în care a survenit decesul persoanei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Cu câteva ore înainte de a recurge la gestul extrem, Alina a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj care părea a fi unul de ”Adio”.

„Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat…

Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc… Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)… Asa e cursul vieții… Ce e azi, poate dispărea mâine…

Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina Petruș, joi dimineața, 31 decembrie 2020, la ora 04.35.

Alina și-ar fi pus capăt zilelor
Sursa: Cancan.ro