Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok, despre profesoarele moraliste - Știrile.eu

marți 5 ianuarie 2021 1:20 PM

Alexandru Cumpănaşu, pe TikTok, despre profesoarele moralisteÎnainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de TikTok în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale. Subiectul a venit în contextul în care mai multe eleve s-au plâns că nu se înţeleg la şcoală cu profesoarele.

Alexandru Cumpănaşu pe TikTok: „Au ajuns profesoarele care la 14 ani făceau sex cu mine să dea lecţii de moralitate?”

Fostul candidat la prezidenţiale s-a arătat indignat de faptul că persoane care făceau sex cu el pe ascuns la 14-15 ani acum dau lecţii de moralitate.

Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu’, mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. 

Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează… dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai… şi care spun… vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori… nu vă e ruşine puţin? 

Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală”, a povestit Cumpănaşu pe TikTok.

Citeste si Ministrul Educaţiei reacţionează după mesajele lui Cumpănaşu de pe Tik Tok: Factor perturbator care induce dezechilibre majore

Unchiul Alexandrei Măceşanu este de părere că mult mai potrivit ar fi ca profesorii să-şi îndrume elevii, să-i sfătuiască pe subiecte de sexualitate decât să-i învinovăţească.

Voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi… mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa… trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa… Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?“, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu, dezvăluire pe TikTok: „Prima mea experienţă sexuală a fost bizară, la 13 ani”

În discursul său moralizator, Cumpănaşu a făcut referire, în treacăt, şi la prima lui experienţă sexuală. Aceasta s-ar fi petrecut la 13 ani şi ar fi fost una „bizară„.

Eu asta încerc să fac. Şi am avut experienţe de viaţă nereuşite. Prima experienţă sexuală a fost una bizară, la 13 ani. Mă rog, nu vreau să insist, dar a fost cam bizară pentru mine, cam ciudată, că… la dracu’, nici nu ştiam ce să fac“, a dezvăluit Cumpănaşu.

Profu’ Cumpănaşu le bate obrazul foştilor „îngeraşi”

Fostul candidat la recomandă profesoarelor să-şi amintească cum se dădeau fete cuminţi, „îngeraşi”, în faţa părinţilor, în timp ce întreţineau relaţii intime cu el.

Citeste si Deputat PNL, atac furibund: „Suspendați contul de TIK-TOK al descreieratului numit Alexandru Cumpănaşu. Datele copiilor noştri ajung la companiile Partidului Comunist Chinez”

Eu o rugăminte la astea care se dau fete mari, la profesoarele astea, nu vă mai daţi fete mari că aţi fost colege de generaţie cu mine, iar la Eforie Nord, la Costineşti…?  De Costineşti vă aduceţi aminte? Că aţi ajuns profesoare, aţi ajuns învăţătoare, directoare de şcoli… Ce mama dracu’, vorbesc de alea pe care le cunosc, sunt convins că au fost multe altele pe care… nu am avut ocazia să am relaţii intime cu ele. 

Dar, întreb şi eu, voi astea care la 14 ani vă arătaţi aşa cu mine şi părinţii voştri vă ştiau de îngeraşi, de copile model, o fi corect acum să le daţi lecţii şi să vă răţoiţi la fetele din ziua de azi? Sau la băieţi? 

Nu, eu cred că nu este corect, eu cred că voi ar trebui să fiţi corecte şi să faceţi ceea ce trebuie şi să le explicaţi şi să comunicaţi şi să-i câştigaţi de partea voastră“, a mai spus Cumpănaşu pe contul său „profu online“.

Peste 500.000 de elevi din România urmăresc contul de TikTok al lui Alexandru Cumpănaşu. În intervenţiile sale, acesta blamează profesorii şi îi descrie ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Poliţia şi Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmuleţele postate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua TikTok. Poliţia s-a autosesizat şi cercetează dacă discuţiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidenţiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Sursa: Romaniatv.net