duminică 3 ianuarie 10:45 PM

       Abonare la google news

Alexandra de la Insula Iubirii are probleme cu sarcina: ”Am crezut că o să mor”


Alexandra de la ”Insula Iubirii” urmează să devină mămică pentru prima oară. Tânăra, însă, trece prin momente dificle deoarece are o sarcină cu probleme.


Alexandra Diaconescu, una dintre cele mai îndrăgite concurente din cadrul show-ului de la Antena 1, a anunțat recent că va deveni mămică pentru prima oară. În aproximativ o lună, tânăra își va strânge bebelușul la piept. Însă, de-a lungul sarcinii ea a trecut prin momente dificile.

”În ultimul trimestru am crezut că o să mor. Așa ceva n-am simțit în viața mea, pe lângă faptul că vomitam de minim 10 ori pe zi, eram amețită. Nu puteam să fac mai nimic. Eram la pat toată ziua. Simt frică, emoție, dragsote, de fiecare câte puțin. Poate nu simțeam atât de multă frică dacă nu era situația asta cu pandemia, dar din cauza asta bucuria e puțin umbrită de sentimentele de frică și emoție!”, a declarat Alexandra la Antena Stars.

Peste puțin timp, Alexandra va deveni mămică de fetiță așa cum și-a dorit mereu. Tânăra a decis să nască pe cale naturală și abia așteaptă să trăiască această experiență.

”Am ales nașterea naturală, pentru că îmi doresc o refacere foarte rapidă și consider că organismul este pregătit pentru asta. Dacă nu apare nicio problemă pe parcurs, sper să reușesc să nasc ușor și rapid”, a scris Alexandra pe Instagram.

 

Sursa: Cancan.ro