luni 23 ianuarie 11:01 PM

       Abonare la google news

Alex Pițurcă a ieși din Loft și s-a dus glonț către două domnișoare


Rămas fără Christina Ich, Alex Pițurcă și-a încercat norocul, serile trecute, în Loft! S-a distrat omul în weekend și ca să fie tot tacâmul după seara presărată cu alcool și distracție până în zori, fiul fostului selecționer, Victor Pițurcă, și-a intrat în rolul de cuceritor. Cu două domnișoare avea să și-o caute Piți Junior, dar fără succes. CANCAN.RO are imaginile exclusive! 


De distracție până târziu, în noapte, a avut parte Alex Pițurcă, serile trecute, la Loft. Paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe fiul fostului selecționer, Victor Pițurcă, fix când a părăsit incinta clubului. Camuflat, cu o glugă pe cap pusă, parcă, pentru a nu fi recunoscut, Piți Junior a făcut pași mici, dar siguri, către două domnișoare care i-au cam căzut cu tronc.

Cu un pahar în mână, din care mai sorbea din când în când, Alex Pițurcă n-a prea reușit să le impresioneze pe tinerele petrecărețe. Au stat, l-au ascultat, dar în final… n-a fost un răspuns favorabil pentru fiul lui Victor Pițurcă. Fetele și-au văzut de treabă. Chiar dacă el este recunoscut ca fiind un „devorator” de petreceri, dar și de femei care fac parte din „lumea bună” a Capitalei.

Înzestrat cu darul „cuceritorului”, Piți Junior a cam dat rateu în weekend / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Cristina Ich, prima declarație după separarea de Alex Pițurcă: „În sfârșit, sunt fericită!”)

Alex Pițurcă nu și-a găsit consolare după despărțirea de Christina Ich

Iar atentarea la cele două domnișoare a venit după ce Alex Pițurcă a avut parte de o noapte zbuciumată în club. Plină cu muzică bună și alcool. Și ar fi vrut și el să aibă companie măcar la plecare.

Pentru că el, de o perioadă, nu prea mai are prezențe feminine prin preajmă. Căci Alex Pițurcă și Christina Ich, mama fiului său, au luat-o pe drumuri diferite. Cu toate că n-ar fi prima oară. Relația lor a fost, de-a lungul timpului, în atenția publicului mai cu seamă din cauza separărilor și împăcărilor repetate.

În plus de asta, Alex Pițurcă a avut numeroase relații cu posesoare ale sexului frumos care frecventează „lumea bună” a Capitalei! Printre ele se numără Iulia Pârlea sau Monica Orlanda, doar că acum, după despărțirea de Christina Ich, Piți Junior se pare că a cam rămas singurel și neconsolat!

Alex Pițurcă a plecat fără companie din club / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Iulia Pârlea, atac dur la adresa lui Alex Piţurcă. Ce a putut să spună despre fostul ei iubit)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro