vineri 1 ianuarie 2:24 PM

       Abonare la google news

Alex Bodi, violent la final de an. Pe cine a bruscat, chiar înainte de Revelion


Alex Bodi șochează din nou cu comportamentul său! Acesta nu a început deloc anul cu brio. Pe cine a bruscat înainte de Revelion? Afaceristul a întâmpinat noul an cu atitudinea caracteristică.


Alex Bodi, violent la vinal de an. Ce se întâmplă cu afaceristul?

Alex Bodi întâmpină anul în stilul caracteristic în care l-au tot văzut fanii în acest an. Acesta se pare că nu vrea să se cumințească deloc și nu vrea să scape de obiceiurile care l-au adus inițial în gura presei. De data aceasta, ultima zi din an a sa a fost încărcată tot cu violență. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a încălcat legea ce i s-a impus după ce a fost plasat în arest la domiciliu. Cea vizată e tot fosta soție, Iulia Sălăgean.

Pe strada lui Alex Bodi nu a mai fost deloc soare, dar se pare că acesta este conștient de asta, pentru că în urma acțiunilor sale nici nu își dorește. Războiul din viața lui a început astfel: Iulia Sălăgean s-a dus să-și ia fetița de la casa bărbatului pe data de 31 decembrie, iar de aici a mai fost doar un pas până la un nou scandal.

Potrivit cancan.ro, era rândul Iuliei să stea cu micuța lor, doar că Alex Bodi nu voia să se despartă de fiica lui nici în ruptul capului, dorind să meargă împreună și la un centru comercial. La orele 14:30 Iulia a ajuns la domiciliul afaceristului, timp în care el a închis porțile ca să nu mai poată ieși. Lucrurile s-ar fi calmat între foștii parteneri doar în momentul în care femeia a început să strige după ajutor. Controversa nu-l părăsește pe fostul amorez al Biancăi Drăgușanu nici la început de an, după câte i s-au întâmplat.

Alex Bodi, în arest la domiciliu, deși e acuzat de proxenetism și trafic de persoane

„Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: (…) respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv (…) Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 18 decembrie 2020”
Minuta deciziei

Sursa: Playtech.ro