luni 23 ianuarie 11:53 PM

       Abonare la google news

Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta, dar fetita lui ii aduce zambetul pe buze


”Bad-boy” Alex nu mai are iubită! S-a despărțit de Ema Uta chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, dar nu s-ar zice că vreo lacrimă i se prelinge pe obraz. Ba chiar zâmbetul îl ”însoțește” în ultima perioadă. Cine e ”vinovat”? Nici nu trebuie să deduceți, pentru că paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe Alex Bodi în compania… Avem imaginile, în exclusivitate.


Alex Bodi și Ema Uta și-au spus „adio”, chiar înainte de sărbători. Nu este, însă, prima despărțire a celor doi, așa că viața merge înainte, fără mari regrete. Cel puțin din partea lui Alex Bodi. Dar ”musculosul” are de partea lui atuul: cele două fetițe, Chaquelin și Selena, care-i înseninează, mereu, viața. Zilele trecute, prima a petrecut alături de tatăl ei.

Alex Bodi și micuța lmerc către restaurant, însoțiți de un prieten al ”musculosului” (Foto: CANCAN.RO)

Micuța Chaquelin i-a cucerit pe toți!

Alex Bodi a luat-o pe fetiță de mână și a dat o tură largă de oraș. Timp în care cei doi și-au spus multe, ca de la tată la fiică. ”Musculosul” și-a ”încălecat” bolidul, și-a pus micuța bine în scaun și a dat ”pedală”. A ajuns la restaurantul Mandaloun, unde a tras lângă bordură. Acolo, îl aștepta un prieten. Alex a coborât din mașină, a luat-o pe Chaquelin de mânuță și a făcut pași mărunți către intrarea în local.

(CITEȘTE ȘI: CUMINTEEEE, CUMINTE … ȘEZI! EMA UTA ÎL „PET-UIEȘTE” PE ALEX BODI!)

Urmat de apropiațul lui vânjos și el, a cărui privire a fost înduioșată de minunăția de fetiță a lui Bodi. Pe rând s-au strecurat în restaurant unde, probabil, au luat masa și au mai stat la palavre. După ce ”misiunea” s-a încheiat, Alex Bodi și-a luat odorul și a ”tăiat-o” rapid către casă.

Alex Bodi a ajuns lângă restaurant și a parcat chiar la bordură (Foto: CANCAN.RO)

Ema Uta și Alex Bodi au petrecut sărbătorile separat

Alex Bodi și Ema Uta se despărțeau fix înainte de sărbătorile de iarnă. ”Musculosul” a plecat din țară înainte de Crăciun, iar ultima stație a fost în Spania, la părinții lui.

(NU RATA: EMA UTA, DEVASTATĂ DE FOSTA MUSCULOSULUI! SEARĂ CU BELELE + PARE CĂ I S-AU TERMINAT „FISELE” LUI BODI…)

În tot acest timp, Ema Uta a ales să fie alături de Loredana Groza, din a cărei echipă de stiliști face parte, dar mai mult le leagă prietenia.

„Nu am mai vorbit de o săptămână, eu sunt foarte bine, sunt cu familia mea în Madrid. Sănătoși să fim, ceea ce îi doresc și ei, la toată lumea”, spunea Alex Bodi, confirmând, practic, despărțirea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro