luni 4 ianuarie 10:25 AM

       Abonare la google news

Alex Bodi a primit o nouă lovitură. Vestea dimineții, ce decizie au luat procurorii


Soarele nu pare să vină pe strada lui Alex Bodi nici la începutului lui 2021. Ce se întâmplă acum cu celebrul fost soț al Biancăi Drăgușanu? Afaceristul a primit o nouă lovitură. Care a fost decizia procurorilor din această dimineață?


Alex Bodi, nouă lovitură din partea procurorilor

Alex Bodi n-a scăpat de vești care să-i umbrească zilele nici în anul 2021. Cu toate astea, afaceristul se bucură de faptul că se află în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai făcut o cerere pentru a putea să discute cu unul din oamenii lui de legătură în afaceri. Amintim că Bodi s-a bucurat chiar înainte de sărbători de mutarea de la închisoarea din Craiova în propriul imobil.

Procurorii au atacat decizia în instanță și urmează o nouă sentință în zilele ce urmează pentru a stabili soarta bărbatului. Până atunci, fostul amorez al fostei asistente păcătoase a contestat o altă măsură luată de magistrați, după ce a cerut să ia legătura cu un om pe numele căruia și-ar fi trecut o parte din avere, conform cancan.ro.

Mai exact, Ovidiu Cocoș, care are pe numele său și un mega-business cu criptomonede. Bărbatul a fost implicat în ultimii ani în diverse proiecte imobiliare și l-ar fi angajat pe Bodi la firma lui micuță cu un salariu de 2.300 de euro pe lună.

Ce au hotărât autoritățile?

Decizia instanței: ”Respinge cererea formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae, prin avocat Marinescu Radu, cererea prin care solicită modificarea conținutului obligației prevăzute de art. 221 alin. 2 lit. b) din Codul de procedură penală și stabilite prin încheierea nr. 233/2020 din data de 18 decembrie 2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova Secția Penală și pentru Cauze cu Minori, în sensul de a comunica cu martorul Cocoș Ovidiu.”

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria) Unele dintre victime au fost vândute altor traficanţi în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind şi informaţii în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informaţii despre familie, toate acestea în scopul de a fi şantajată pentru a fi exploatată şi controlată cu mai multă uşurinţă.”
DIICOT

Sursa: Playtech.ro