sâmbătă 2 ianuarie 10:03 PM

       Abonare la google news

Al Jazira îl vrea pe Olimpiu Moruțan! Clubul aparține șeicului care o patronează pe Manchester City | SPECIAL


Gigi Becali este la un pas să ia bani mulți și pe Olimpiu Moruțan! Al Jazira este echipa care a pus ochii pe starul de la FCSB, după cum a confirmat și Florin Vulturar, impresarul mijlocașului, pentru Prosport.ro.


Vulturar susține că oferta este pe masa lui Gigi Becali și anunță că Moruțan poate fi jucătorul care se vinde pe cei mai mulți bani în străinătate, din Liga 1. În acest moment, Nicolae Stanciu este cel care deține și acum recordul pentru cel mai scump fotbalist plecat din Liga 1. În 2016, Anderlecht a plătit 9,8 milioane de euro pentru jucătorul aflat acum în prima ligă din Cehia, la Slavia Praga.

Până să-l transfere pe Dennis Man, în campionatul Italiei cel mai probabil, Gigi Becali este gata de o lovitură la care nici nu se aștepta: Olimpiu Moruțan a jucat foarte bine în prima parte a sezonului și ar putea fi vândut în Emirate pentru mai mult de 10 milioane de euro, conform Fanatik.

Al Jazira, la un pas să-l ia pe Olimpiu Moruțan: „Oferta este pe masa lui Gigi Becali!”

Olimpiu Moruțan a venit în 2018 la FCSB, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro, iar acum impresarul fotbalistului susține că Al Jazira pune milioane de euro pe masă pentru jucătorul lui Toni Petrea.

„E adevărat: Al Jazira îl vrea pe Moruțan. Oferta este pe masa domnului Gigi Becali. E o ofertă foarte mare, în perioada asta de criză, pentru România. Dacă se face transferul, atunci Moruțan o să fie cel mai scump fotbalist de la noi din țară”, a declarat Florin Vulturar pentru Prosport.ro.

Fotbalistul venit în Capitală de la FC Botoșani a jucat în 16 mecuri pentru FCSB în sezonul 2020 – 2021, dintre care două în preliminariile Europa League, a dat 3 goluri și 10 pase decisive.

Sursa: Prosport.ro