Al doilea jaf la benzinărie a fost cu ghinion: Un bărbat cu cagulă a amenințat angajații cu un cuțit, dar a fost prins - Știrile.eu

vineri 24 martie 2023 7:49 AM

Al doilea jaf la benzinărie a fost cu ghinion: Un bărbat cu cagulă a amenințat angajații cu un cuțit, dar a fost prins


Un bărbat cu cagulă a intrat, joi seară, într-o benzinărie din judeţul Brăila şi a ameninţat cu un cuţit angajaţii, cerând bani. El s-a speriat când un client a vrut să-l prindă şi a fugit. Suspectul a fost urmărit de clientul respectiv şi de un angajat al benzinăriei, fiind prins.


„Un angajat al unei staţii PECO situată pe DE 87 a sesizat, în această seară, prin apel 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi ameninţat cu un cuţit angajaţii, solicitând banii din casă. În incintă mai era şi un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul s-a panicat şi a părăsit staţia de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO şi de bărbatul care a încercat să-l prindă, aceştia reuşind să-l imobilizeze pe Şoseaua Râmnicu Sărat”, a transmis, joi seară, IPJ Brăila, potriivt news.ro.

Sursa citată a precizat că bărbatul fost preluat de poliţişti şi identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani.

„Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri unde se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. La acest moment se desfăşoară activităţi specifice pentru lămurirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a persoanei”, au mai transmis poliţiştii.

Ar fi același tâlhar de zilele trecute

Zilele trecute, tot la Brăila, un individ cu fața acoperită a intrat în benzinăria Petrom de la intrarea din stațiunea Lacu-Sărat, a amenințat-o pe casieră cu un cuțit și a plecat cu 10.000 de lei. Detalii AICI!

Potrivit unor surse citate de debraila.ro, bărbatul care a încercat să jefuiască benzinăria joi seara este același cu bărbatul care a dat lovitura la benzinăria din Lacu-Sărat, duminică seara.

Stiripesurse.ro