miercuri 25 ianuarie 2:28 PM

       Abonare la google news

Aida, amanta lui Becali, nu a mai ascuns relația cu milionarul din Pipera. Relația cu năbădăi dintre femeie și impresar a făcut deliciul presei


Giovanni Becali a avut în urmă cu mai mulți ani o amantă, pe numele ei Aida Giumurescu. Relația dintre ei nu s-a terminat deloc bine și a ajuns inclusiv în săli de judecată. Asta pentru că, deși a refuzat să recunoască timp de mulți ani acest lucru, fostul agent FIFA are și un copil cu această femeie.


Toate dedesubturile relației extra-conjugale pe care Giovanni Becali a avut-o cu Aida Giumurescu

Potrivit spynews.ro, relația dintre Giovanni și Aida a început undeva în debutul anilor 2000. Impresarul a negat mult timp această relație extra-conjugală. Din acest motiv, femeia a decis să meargă în instanță pentru a se certifica faptul că are un fiu cu omul de afaceri. Ea a avut câștig de cauză la momentul respectiv, iar Giovanni Becali a fost nevoit să plătească o pensie alimentară de 85.000 de euro.

Însă, conform sursei citate, vărul lui Gigi Becali ar fi refuzat să achite acea sumă. De aceea, în septembrie 2021, el a fost chemat din nou în instanță de fosta sa amantă. Aida Giumurescu este de profesie avocată. Ea este stabilită în Austria și, de-a lungul timpului, a deschis mai multe procese împotriva lui Giovanni Becali, pentru acea pensie alimentară de 85.000 de euro.

În plus, în urma unei sesizări făcute de Aida la o instanță din Viena, fratele lui Victor Becali a fost somat de aceasta să efectueze un test de paternitate. Dar fostul agent FIFA a refuzat și acest lucru. Așadar, concluzia ar fi că în prezent există mai multe decizii judecătorești care îl somează pe Giovanni Becali să își respecte îndatoririle față de fiul său, dar acesta le ignoră total.

Giovanni Becali și Aida Giumurescu. Sursă: spynews.roGiovanni Becali și Aida Giumurescu. Sursă: spynews.ro

Mutarea momentului în fotbalul românesc, anunțată de Giovanni

Alexi Pitu a fost cedat de Farul Constanța la Girondins de Bordeaux. Giovanni Becali, fost agent FIFA, dar care deține în prezent, alături de fratele său Victor, o firmă de impresariat, unde cei doi figurează în rolul de consultanți, a dat toate detaliile acestei afaceri. Cei doi frați nu mai au teoretic dreptul de a profesa sub egida FIFA, după ce au fost condamnați cu executare în celebrul „Dosar al transferurilor”.

„Azi noapte (n.r. noaptea de luni spre marți) Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. A durat pentru că Gică Hagi a avut meciul și a fost supărat. Până când a venit s-a făcut 1 noaptea şi am stat 3 ore.

Noi l-am propus pe Pitu, mai ales că e machedon de-ai mei. Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă miercuri cu Zoltan Iasko, cei de la firma mea și cu tatăl lui. Va sta 4-5 zile acolo până când va semna. Dar deja e bătut în cuie.

Este vorba de un contract pe patru ani şi jumătate şi opțiune pe încă un an. Suma de transfer se învârte în jurul a 2 milioane de euro. O cifră rezonabilă pentru Gică Hagi.

El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000”, a spus Giovanni Becali potrivit fanatik.ro.

Playsport.ro