joi 1 decembrie 12:25 PM

       Abonare la google news

Aici e cea mai bună cotă din lume pe victoria Spaniei azi!


Pentru grupa E de la Cupa Mondială, care azi își dispută runda decisivă în vederea calificării în optimile de finală ale turneului, bookmakerii de la Mozzart Bet vin cu o propunere fantastică, din categoria celor mai mari cote din lume, așa cum v-au obișnuit deja. Cine mizează pe un succes al Spaniei contra Japoniei pe mozzartbet.ro beneficiază de cea mai bună cotă din lume! Chiar dacă ea poate varia până la startul meciului, e 100% sigur că nicăieri nu vei avea o cotă mai bună! Azi, e doar AICI, pe mozzartbet.ro! 


Un succes foarte probabil al ibericilor în meciul de azi are acum, la Mozzart Bet, cota…. 1,48! Cum foarte mulți văd scenariul ușor de transpus în realitate, doar prin super oferta de la Mozzart Bet poți avea un câștig semnificativ dacă alegi să mizezi o sumă ceva mai mare doar pe acest meci, ori poți combina cea mai mare cotă din lume cu alte evenimente, funcție de strategia ta.

Trupa lui Luis Enrique este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Japonia și Costa Rica, la egalitate, fiecare cu câte 3 puncte. Pe ultimul loc, surprinzător, Germania cu doar 1 punct. Dar nemții întâlnesc azi Costa Rica. Ca să își păstreze supremația în grupă, spaniolii au nevoie de victorie cu Japonia. O remiză nu le garantează asta, câtă vreme am văzut suficient de multe surprize la acest Mondial până acum, iar Germania a pierdut cu Japonia, deci încă un acccident, cu Costa Rica, nu e ieșit total din calcule.

Profită de cea mai bună cotă din lume pe victoria europenilor, intră AICI!

Un eșec pentru spanioli contra asiaticilor ar complica și mai mult lucrurile, dar suntem convinși că această perspectivă are destul de puțin șanse de realizare. Mergem pe mâna Spaniei, o reprezentativă foarte convingătoare în cele două meciuri disputate până acum la Cupa Mondială. Un mix de tinerețe, talent, exuberanță și experiență, valoare confirmată și maturitate care a impresionat atât în 7-0 istoric împotriva celor din Costa Rica, dar și în remiza 1-1 cu Germania.

De ce să mizezi pe succesul Spaniei

  • Spania a marcat în ultimele 20 de partide disputate, fie că a avut în față apărările Portugaliei, Germaniei, Franței ori Elveției. O forță ofensivă care și-a demonstrat statutul și la acest Mondial și care va puncta aproape sigur și în fața Japoniei. Poate chiar de mai multe ori, câtă vreme setea de afirmare a tinerilor Gavi, Pedri, Fati ori Ferran Torres e uriașă.
  • Niponii vor avea, cel mai probabil, trei absențe extrem de importante. Și toate cu impact major asupra defensivei. Fundașii Sakai și Tomiyasu sunt incerți din cauza problemelor medicale, iar mijlocașul Endo nu s-a antrenat cu echipa de bază din cauza unor probleme la genunchi. Fără cei 3 fotbaliști, Japonia ar fi considerabil slăbită diseară.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de Japonia – Spania!

  • Șocul victoriei cu Germania a trecut rapid pentru asiatici. A venit un 0-1 cu Costa Rica, reprezentativă căreia ibericii i-au administrat un incredibil 7-0 la debut. Diferența dintre loturi este considerabilă, iar ultimul duel, care vine din 2001, a fot un succes iberic, 1-0, deznodământ pe care îl pronosticăm și azi.
  • Rețeta celor 3 puncte câștigate de Japonia cu Germania stă într-o prestație de forcing în repriza secundă. Azi însă, au în față o națională a Spaniei care a marcat cu Germania în a doua repriză, a punctat de 4 ori cu Costa Rica după pauză, de două ori în amicalul cu Iordania după minutul 45 și a înscris golul victoriei cu Portugalia tot atunci! O specialistă de repriza secundă!

Aici e cea mai bună cotă din lume pe victoria Spaniei!

Playsport.ro