luni 23 ianuarie 5:05 PM

       Abonare la google news

Agresivul Adrian Mititelu jr, apărat de tatăl său: „A fost înjurat într-un mod în care nu vi-l pot descrie”


FC U Craiova 1948 și UTA Arad s-au înfruntat în etapa cu numărul 22 din Superliga. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. La final, Adrian Mititelu Jr a avut o ieșire violentă față de un suporter oltean. Adrian Mititelu a încercat însă să justifice gestul fiului său, explicând că acesta a fost jignit de fanul respectiv.


Adrian Mititelu sare în apărarea fiului său. ”Nu a făcut nimic, s-a repezit puțin spre el”

Duminică, 22 ianuarie, FC U Craiova 1948 a primit vizita celor de la UTA Arad în cadrul etapei cu numărul 22 din Superliga. Partida a fost extrem de tensionată și s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

La finalul meciului, Adrian Mititelu Jr a fost implicat într-un conflict cu un suporter oltean. Incidentul a fost comentat și de Adrian Mititelu, care nu a contenit să-și apere fiul. Finanțatorul echipei craiovene susține că fiul său a reacționat firesc după ce fanul respectiv l-a jignit extrem de urât. În plus, Mititelu a explicat că liderul galeriei oltene instigă în mod frecvent fanii împotriva sa și a fiului său.

Nu s-a răfuit, domnule, cu nimeni! A venit un suporter și i-a adresat o înjurătură foarte urâtă, de familie. E normal să explodezi, pe un fond de tensiune.

Nu a făcut nimic, s-a repezit puțin spre el. A fost înjurat într-un mod pe care nu pot să vi-l descriu. Nu e ușor ca pe un fond de tensiune să vină fel și fel de nenorociți să te înjure în halul ăsta.

Există un individ care se autoproclamează lider al galeriei. De foarte mult timp ne face probleme. Dar asta face obiectul unui dosar penal. El încearcă să ne terorizeze, pune oameni să ne înjure, să ne amenințe și să ne provoace. Nu vreau să vorbesc despre asta. Veți afla în curând. Sunt chestii care au depășit orice barieră. Nu vreau să vorbesc prea mult despre el. Prin asta și-a creat autoritate și și-a desfășurat activitatea infracțională.

Ni s-au făcut tot felul de probleme, au fost amenințări. Sunt înjurat la comanda lui pe stadion. Dar organele statului vor restabili ordinea. Nu veți mai auzi de el în fotbalul craiovean. Nu va mai intra pe „Ion Oblemenco”, atât timp cât echipa mea va juca acolo”, a declarat Adrian Mititelu.

Mititelu îl ”înțeapă” pe Nicolo Napoli după egalul cu UTA. ”Nu a fost foarte inspirat”

După egalul obținut de echipa sa în fața celor de la UTA Arad, Adrian Mititelu a avut un discurs destul de echilibrat. Totuși, patronul formației oltene a dat de înțeles că această remiză se datorează și lipsei de inspirație a lui Nicolo Napoli. În ciuda faptului că nu mai speră la accederea în play-off, Mititelu are însă încredere că echipa sa poate obține rezultate bune în continuare.

Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblu jocului, trebuie să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. Cred că și banca de rezerve nu a reacționat cum trebuie. Cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun.

Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic că dacă se făceau niște schimbări la echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei.

Visul unui club din Liga 1 este acela de a juca în acele amărâte, dar prețioase, preliminarii de Conference League. Acolo putem să mai aspirăm și noi. Și-n play-out vor rămâne echipe puternice. Iau în calcul și faptul că echipa are valoare, dar nu va fi ușor.

Dacă abordăm serios meciurile… Astăzi am jucat bine, am avut și ghinion, dar nu am putut să batem. UTA va pierde foarte greu în deplasare. O să vedeți.

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu la finalul meciului cu UTA Arad, citat de Digisport.ro.

Playsport.ro