Adrian Mutu nu a fost mulțumit pe deplin după recitalul cu FC Voluntari. Ce l-a deranjat pe antrenorul Rapidului - Știrile.eu

sâmbătă 4 februarie 2023 10:48 PM

Adrian Mutu nu a fost mulțumit pe deplin după recitalul cu FC Voluntari. Ce l-a deranjat pe antrenorul Rapidului


Adrian Mutu nu a fost mulțumit de faptul că Rapid a primit gol în prelungirile meciului cu FC Voluntari, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat la scorul de 4-0 pentru formația giuleșteană. În rest, „Briliantul” s-a arătat bucuros de victoria clară și de parcursul echipei sale din ultima perioadă.

Adrian Mutu ar fi fost chiar și mai fericit dacă Rapid nu ar fi încasat golul din prelungiri

Fostul atacant chiar și-a felicitat jucătorii pentru modul în care s-au prezentat la această partidă. În plus, întrebat despre situația lui Antonio Sefer, Mutu a apreciat că toți fotbaliștii săi se pregătesc excelent și pot intra în orice moment în „primul 11”.

„Am avut un meci reușit. Nu numai la nivel de goluri, dar în general, a fost un meci în care, chiar dacă am fost puțin surprinși la începutul meciului, a fost bine. Mă bucur că am câștigat. Toate meciurile sunt importante, dar unele sunt mai importante ca altele. Mă bucur că suntem neinvinsi de 7 meciuri, suntem pe un drum bun și cu un moral foarte bun.

Singurul lucru care mă deranjează este că am primit gol în ultimele secunde ale meciului. Mi s-a părut că a fost autogol. Mă bucur de această victorie. Îmi felicit băieții, au reușit să fie concentrați.


Dugandzic este într-un moment foarte bun, se vede că are o legătură bună cu coechipierii lui, că se simte bine la Rapid.

Mi-a plăcut cum a intrat. Toți au intrat bine, conectați la joc. Cred că am făcut un meci bun. Funsho sper să se adapteze cât mai repede. Toți băieții sunt titulari, nu e niciunul rezervă. Toți băieții se antrenează bine, inclusiv Sefer. Cu siguranță va avea din nou o șansă. Toți sunt titulari, toți se antrenează bine. E important că toți să fie în formă și conectați.

Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc despre fotbal. Mi-e indiferent. Sper să fie un meci frumos, sper să fie condiții bune, am văzut că era zăpadă la Cluj. Nu prefer nimic, mă gândesc doar la echipa mea. În rest, ce-o vrea Dumnezeu.

La mulți ani, sănătate lui și familiei lui”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului cu FC Voluntari. 

Playsport.ro