Adrian Ilie, suprins alături de prieteni la un restaurant din nordul Bucureștiului! Cum a încercat „Cobra” să păstreze discreția | FOTO EXCLUSIV - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 7:45 PM

Adrian Ilie, suprins alături de prieteni la un restaurant din nordul Bucureștiului! Cum a încercat „Cobra” să păstreze discreția | FOTO EXCLUSIVAdrian Ilie (46 de ani) se bucură de viață chiar dacă ne aflăm în mijlocul unei pandemii. „Cobra” este o apariție extrem de rară. El merge la sală, unde își menține silueta impecabilă, dar este și un foarte bun om de afaceri. Recent, el a fost surprins de Paparazzi Prosport.ro ieșind de la un restaurant exclusivist din nordul Capitalei. 

Adrian Ilie s-a retras înainte de vreme din fotbalul de mare performanță din cauza accidentărilor. Înainte de retragere, „Cobra” a impresionat o lume întreagă prin golurile sale incredibile.

Adrian Ilie s-a întâlnit alături de doi prieteni la un restaurant din nordul Bucureștiului

Chiar dacă nu prea este văzut în public des, fostul star al celor de la Steaua, Galatasaray și Valencia se bucură de timpul liber alături de prieteni și merge regulat la sală, sportul rămânând un reper în viața lui.

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, Paparazzi Prosport.ro l-au surprins pe fostul mare atacant al României ieșind de la un restaurant din nordul Bucureștiului, alături de doi prieteni. Cei trei s-au întâlnit la restaurant și au plecat separat. Unul a pornit spre casă într-o mașină BMW de generație mai veche, iar Adrian Ilie s-a urcat alături de celălalt amic tot într-un bolid de aceeași marcă, însă ceva mai nou!

La ieșirea din restaurant, „Cobra” pare că a glumit cu prietenii săi, aceștia fiind surprinși cu zâmbetul pe buze. Fostul mare fotbalist a încercat, totuși, să fie discret, acoperindu-și capul cu o glugă și purtând haine închise la culoare.

O persoană extrem de discretă, Adi Ilie este și un foarte bun om de afaceri. Fostul atacant s-a dovedit extrem de inspirat în ce privește piața de imobiliare. Deține un cunoscut hotel în Poiana Brașov, dar are în alte investiții.

„Probabil ca voi valorifica aceste construcții prin închiriere pe termen lung. Am primit oferte de cumpărare la prețuri de 500.000 de euro pentru o vilă, dar nu am dat curs ofertelor”, declara Adria Ilie, pentru zf.ro, cu mulți ani în urmă.

Sursa: Prosport.ro