Adi Popa, primit la antrenamentele Academicii Clinceni! Ilie Poenaru: „Îl primesc cu drag!” - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 4:34 PM

Adi Popa, primit la antrenamentele Academicii Clinceni! Ilie Poenaru: „Îl primesc cu drag!”Adi Popa a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de FC Voluntari, iar fostul jucător de la FCSB se va antrena cu Academica Clinceni și sunt șanse destul de mari să și joace până la urmă, în tricoul echipei care speră să prindă play-off-ul în Liga 1.

Ilie Poenaru a subliniat că Adi Popa se va pregăti cu cei de la Clinceni, iar mijlocașul poate fi coleg în partea a doua a campionatului cu Florin Gardoş, Cristi Tănase, Raul Rusescu şi Paul Pârvulescu, alături de care a jucat la FCSB. Întors în vara anului trecut la Reading, Adi Popa a revenit la FCSB, iar englezii au scăpat în sfârșit de jucător în vară, atunci când a expirat contractul. Mai mult, cei de la Reading l-au desființat pe Adi Popa, considerându-l cel mai prost transfer făcut vreodată de englezi.Deși a rămas fără echipă, după ce n-a convins nici la FC Voluntari, Adi Popa a plecat în Maldive, una dintre cele mai scumpe destinații, chiar dacă nu și-a încasat banii de la Gigi Becali. Fotbalistul a câștigat procesul cu latifundiarul din Pipera după ce afaceristul l-a băgat în șomaj tehnic și trebuie să primească 52.500 de euro.

Adi Popa, aproape de Academica Clinceni! Ilie Poenaru anunță: „Va veni mâine la antrenament!”

”Adi Popa va veni mâine la antrenament. Va face antrenamente cu noi, m-a rugat să îl primesc câteva zile la antrenament, are o ofertă de afară, din străinătate. Şi m-a rugat dacă pot să îl las să se pregătească câteva zile cu noi. Îl primesc cu drag să se pregătească alături de noi, nicio problemă. În funcţie de ce îşi va rezolva vom vedea dacă va face sau nu parte din lotul nostru. E clar că îmi doresc jucători de valoare, jucători de calitate”, a declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni.

Sursa: Prosport.ro