miercuri 25 ianuarie 7:33 AM

       Abonare la google news

Adevărul despre transferul ratat de Yeboah la Slavia Praga: „Erau așa fericiți, că și-au adus și copiii de acasă să facă poze cu el!”. Ce „țeapă” a evitat CFR. EXCLUSIV


Cristi Balaj a vorbit la Playsport Live despre transferul ratat de Emmanuel Yeboah (19 ani) la Slavia Praga. Atacantul a fost la un pas de un transfer cu greutate, dar mutarea a căzut din motive inexplicabile.


CFR Cluj poate considera că traversează ce mai bună perioadă a actualului sezon. Se pregătește pentru marele meci cu Lazio, iar în campionat s-a cocoțat pe primul loc. Victorie cu Farul, 3-0, iar Dan Petrescu este acolo unde se simt cel mai bine. La conducerea Superligii. Un motiv în plus de bucurie pentru antrenor este rămânerea lui Yeboah la Cluj. Ghanezul a fost la un pas de despărțire, dar transferul la Slavia s-a transformat într-o mică telenovală.

Adevărul despre transferul ratat de Yeboah la Slavia Praga. Ce „țeapă” a evitat CFR

Cehii au acuzat faptul că Yeboah ar fi avut probleme medicale ascunse. Ardelenii se apără și spun că nu a fost vorba niciodată de vreo afecțiune. Cristi Balaj a dezvăluit la Playsport Live cum au stat lucrurile în realitate.

„(despre Krasniqi – n.r.) Știam valoarea lui, l-am simțit pe propria piele când am jucat împotrivă celor de la Ballkani. Am fost oarecum blamați de presa după egalul din primul meci, cu echipa din Kosovo, Ballkani.

Am avut dreptate, erau pe primul loc după etapa a treia. Am remarcat acest jucător, știam că o să fie în ultimele șase luni și, atunci când am avut posibilitatea, am intrat în negocieri. Și-a dorit să vina la CFR Cluj, chiar daca au existat oferte și de la alte echipe foarte importate”, a declarat Cristi Balaj la Playsport Live.

Balaj: „Sunt cluburi fericite că Yeboah nu s-a transferat!”

„Orice jucător este transferabil. Yeboah este urmărit, doar atât știm în acest moment. Probabil sunt cluburi care sunt fericite că nu a fost transferat la Slavia. E mult prea concentrat la fotbal. Atunci când urma să se parafeze contractul și transferul, a fost supărat că urma să piardă meciul contra celor de la Lazio Roma. Și asta spune multe.

Sută în sută (dacă Yeboah are 19 ani – n.r.). De unde a pornit aceasta idee? Cei de la Slavia nu au avut nicio suspiciune în acest sens. Cei de la Slavia au fost foarte încântați că vine Yeboah la ei. Antrenorul s-a întâlnit cu jucătorul, și-a adus și copiii de acasă, să facă poze cuYeboah, era foarte fericit. Până când a apărut o opinie a staffului medical, care a spus că are meniscul intern uzat. Am trimis și noi RMN-ul la specialist, care a fost foarte, foarte clar. A spus că ligamentul este perfect, iar meniscul arată ca al unui jucător de fotbal. M-a întrebat dacă a avut vreodată ceva simptome. I-am spus nu, că nu a intrat niciodată în vreun cabinet medical.

(Cehii de la Slavia – n.r.) Au vrut mai multe lucruri. Chiar și așa, și l-au dorit, dar au vrut să schimbe condițiile contractului”, a mai spus Cristi Balaj la Playsport Live.

Neluțu Varga: Cehii au dat-o în prosteală

„Sunt în continuare supărat de ce ni s-a întâmplat cu Yeboah. Nu am văzut în viața mea atâta neseriozitate de partea acelor oameni. După ce că eu am fost băiat bun și am și scăzut din preț, eu voiam inițial mai mult, apoi ei au cautat tot felul de motive să nu respecte tot ce trecusem în contract cu ei.

Nu are nimic la genunchi. Exclus așa ceva. Voi credeți că noi nu avem medici? Voi credeți că noi nu îi făceam controale? Au încercat tot felul de lucruri cu noi, mai pe românește au dat-o chiar în prosteală. Iar faza cu vârsta mi-a pus capac.

Am dat ordin să vină la echipă. Nu am ce să mai discut cu asemenea oameni. Adică trecem ceva în contract, suntem cu toții de acord, iar ei ce au facut? Au crezut că merge prosteala cu noi”,
Neluțu Varga pentru ProSport.

Playsport.ro