Acuzații dure la adresa lui Porumboiu: “Mi-a înjurat soția și copilul”. Fotbalistul susține că a pierdut sute de mii de euro - Știrile.eu

vineri 17 martie 2023 3:04 PM

Acuzații dure la adresa lui Porumboiu: “Mi-a înjurat soția și copilul”. Fotbalistul susține că a pierdut sute de mii de euro


Adrian Sălăgeanu nu a avut parte de o experienţă plăcută în perioada în care a evoluat pentru FC Vaslui.

Campion cu Oţelul în 2011, mijlocaşul a acceptat oferta de a merge să evolueze pentru formaţia patronată de Adrian Porumboiu. Însă felul în care a fost tratat de omul de afaceri l-a dezamăgit profund. Sălăgeanu, acum în vârstă de 39 de ani, avea restanţe financiare, iar cererea sa de a-şi primi banii cuveniţi a fost ignorată de fostul arbitru internaţional.

„Pagubele de la Vaslui sunt de ordinul sutelor de mii de euro! Asta raportându-mă la ce era scris pe hârtie. Dacă ne luăm și după vorbele unor oameni de pe acolo, se mai adăugau niște sute de mii. Sunt bani destul de mulți pe care, prin ce am făcut pe teren, cred că meritam să-i primesc. Îmi pare rău că s-a terminat totul așa.

Vasluiul era o echipă foarte frumoasă, cu jucători extraordinari. Fotbalistic, am trăit momente minunate acolo. Dar dezamăgirea e prea mare! Ultima discuție cu Porumboiu nu aș vrea să o reproduc. N-aș vrea să creez polemici, a trecut atâta timp. Nu prea s-a vorbit despre fotbal, mai mult despre copilul meu și soția mea”, au fost cuvintele jucătorului pentru Gsp Live.

Acuze grave

Sălăgeanu a jucat la Vaslui între 2012 şi 2014. El a făcut din ultima echipă care a reprezentat oraşul în Superligă. După ce nu a primit licenţa şi a fost retrogradat, clubul moldovean s-a desfiinţat. Sălăgeanu nu poate uita însă contrele cu finanţatorul Adrian Porumboiu.

„Dânsul vorbea multe și făcea puține. Supărarea mi-a trecut, dar mai mult sunt scârbit sau dezamăgit de atitudinea pe care dânsul a avut-o față de mine. Dacă eu joc meci de meci, tu spui că-mi dai banii, dar apoi mă înjuri? Îmi înjuri copilul și soția… ce să mai zic despre acel om? Aveam restanțe salariale.

Am mers la el și i-am spus că am nevoie de bani, că am copil, dar am fost înjurat! S-au spus mult mai multe lucruri. Probabil că așteptau să reacționez într-un fel, să fac un pas greșit, dar eu sunt un om civilizat, așa cum m-a învățat mama mea. A fost o dezamăgire, dar viața merge înainte. Am rămas cu un gust amar după acest episod”, a concluzionat fostul fotbalist, stabilit de ceva timp la Londra.

 

Playsport.ro