Acuzată că a distrus CSM București, Gabriel Szabo replică dur prin intermediul ProSport: „Perioada pe care o traversăm nu poate constitui un motiv pentru inițierea sau continuarea unei astfel de atitudini” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 2:11 PM

Acuzată că a distrus CSM București, Gabriel Szabo replică dur prin intermediul ProSport: „Perioada pe care o traversăm nu poate constitui un motiv pentru inițierea sau continuarea unei astfel de atitudini”Gabriela Szabo a reacționat după ce a fost acuzată că a manageriat greșit CSM București și trimite, prin intermediul Prosport.ro, un drept la replică tuturor celor care îi contestă activitatea la club.

„Numele meu este Gabriela Szabo. Un nume ce cântărește cât performanțele sportive și sociale recunoscute de-a lungul timpului. Un nume ce este în prezent contestat și murdărit in articolul publicat exclusiv în publicația online Playsport si preluat de Prosport.ro. Astfel, observ cu mâhnire că publicați sub semnătura autorului respectiv, și preluat de Prosport.ro, un articol lipsit de suport documentar sau documentat insuficient, fără să cuprindă punctul de vedere al meu.

Autorul articolului procedează la denigrarea mea inclusiv prin prezentarea activității clubului pe care îl conduc și doresc să vă aduc la cunoștință, în calitate de Director General al C.S.M. București că informațiile sunt false, și neverificate.

Urmează să analizez, și în funcție de reacția profesionistă pe care o aștept din partea trustului dvs. de presă, posibilitatea chemării în fața instanței a tuturor persoanelor vinovate de crearea, încurajarea sau continuarea campaniei defăimătoare din paginile Playsport, împotriva mea și a clubului. Cu această ocazie vom identifica și persoanele care doresc să vatăme sportul românesc, inclusiv prin atacarea C.S.M. București și a mea, din simpla și unica neputință a unei implicări efective.

Perioada pe care o traversăm nu poate constitui un motiv pentru inițierea sau continuarea unei astfel de atitudini sau a găzduirii unei astfel de campanii de presă, aceasta în condițiile unei conștiințe sociale în sensul celei la care îndeamnă și conducerea țării. Prejudiciul de imagine creat și neîncrederea ce se dorește a fi insuflată celor interesați de și implicați în lumea sportului vor fi sancționate, cu atât mai mult cu cât aceasta s-a realizat prin încălcarea tuturor regulilor jurnalismului. Simpla afluență de cititori în această perioadă, determinată de izolarea populației, nu poate constitui un motiv pentru publicarea unor materiale fabricate.

În fine, folosesc această ocazie pentru a îndemna la cumpătare, la profesionalism mai ales în această perioadă, asigurând cititorii dvs. că voi răspunde punctual întrebărilor adresate în vederea pregătirii materialelor scrise în paginile publicației dvs., punând la dispozitie documentele necesare în măsura în care există posibilitatea legală”, a fost reacția Gabrielei Szabo.

Gabriela Szabo, criticată de Mihaela Mărășescu, nașa de cununie a fostei sportive!

În urmă cu două zile, Gabriela Szabo a fost pusă la zid de Mihaela Mărășescu, soția marelui Nicolae Mărășescu. În jur de 100 de angajați au fost concediați de la CSM București, iar mulți dintre ei au acționat în judecată actuala conducere. Justiția le-a dat dreptat, iar aceștia și-au reluat locurile de muncă la CSM. Totodată, echipa Primăriei a ajuns la datorii de 500.000 de euro.

Sursa: Prosport.ro