marți 24 ianuarie 10:49 AM

       Abonare la google news

Această tânără și-a comandat o rochie de pe un site celebru, dar a avut parte de surpriza vieții ei. Ce se afla, de fapt, în colet


O doamnă și-a comandat mai multe produse de pe un site cunoscut din China. Atunci când a deschis coletul, a găsit mai multe bilețele care conțineau mesaje tulburătoare. Iată de ce femeia a intrat la bănuieli.


Atunci când a plasat comanda pe un cunoscut site chinezesc, femeia nu a crezut vreodată că așa ceva i se va întâmpla. Deși livrarea a fost ireproșabilă, deoarece comanda a ajuns mai repede decât era prevăzut, doamna care a ales să facă publică întâmplarea, a avut parte de o surpriză nu prea îmbucurătoare.

În ambalajul în care era împachetat unul dintre articole, se aflau mai multe bilețele. Pe acestea, nu erau nicidecum scrise indicații privind îngrijirea produsului, ci mesaje tulburătoare.

CITEȘTE ȘI: UN TÂNĂR A COMANDAT UN TORT PENTRU ZIUA DE NAȘTERE A PRIETENULUI SĂU. CÂND A VENIT COMANDA DE LA COFETĂRIE, SĂ LEȘINE. CE MESAJ APĂREA SCRIS PE TORT, DE FAPT

Ce scria pe bielețelele din colet

Mândră de noua achiziție, femeia a vrut să vadă cum arată în realitate produsul, pe care tocmai și-l comandase. A avut șocul vieții atunci când a văzut că din rochia mov încep să cadă bilețele de hârtie. Pe toate cele șase bucățele de hârtie căzute pe jos, se afla același mesaj bizar.

Pe fiecare în parte, era tipărită următoarea frază: ,,O să mori purtând rochia asta”.

VEZI ȘI: TÂNĂRA DIN IMAGINE A COMANDAT ONLINE ACEASTĂ PERECHE DE BOCANCI. IREAL CE I-A ADUS CURIERUL ACASĂ, DE FAPT

Speriată, doamna a filmat totul, cu gândul de le cere explicații reprezentanților site-ului, dar și pentru a-i preveni și pe restul cumpărătorilor. Videoclipul, postat pe Tik Tok, a ajuns la scurt timp după aceea, viral. În filmare, femeia le arată utilizatorilor scrisul de pe fiecare bilețel, ajutată de o mânușă.

Înfricoșată, ea a sesizat și autoritățile și așteaptă, acum, răspunsul site-ului, cu privire la amenințările primite în scris.

,,Vă rog să explicați videoclipul atașat. Am comandat pe 15 ianuarie această rochie și altele. La deschiderea pachetului au căzut 6 bucăți de hârtie împăturită. Sunt speriată și îngrijorată și am sunat la poliția locală. Aceasta nu este o glumă. Nu voi purta și nu voi proba această rochie, chiar dacă este o glumă. Sunt îngrijorată și nu este prima dată când comand de la Shein”, este mesajul femeii, de pe Tiktok.

Ulterior, femeia a mai postat câteva videoclipuri legate de același subiect, în care a lămurit și mai mult situația.

,,Este real. Da, biletele au căzut și da, am recreat aseară ce sa întâmplat când am deschis inițial pachetul”, a explicat ea.

 

Cancan.ro