duminică 3 ianuarie 9:14 PM

       Abonare la google news

Accident tragic! Șapte copii și doi adulți au decedat în urma unui impact puternic. Mașina a fost mistuită de flăcări


Un accident înfiorător a avut loc în California, unde șapte copii și doi adulți și-au pierdut viața. Mașina în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.


Şapte copii şi doi adulţi au murit într-o coliziune frontală violentă, pe o porţiune rurală de autostradă din comitatul Fresnok, în prima zi din an. Poliţiştii au fost trimişi la un accident raportat pe autostrada 33, în jurul orei 20:00, pe 1 ianuarie. La locul accidentului a fost găsit un vehicul Ford, care transporta toţi copiii, cuprins de flăcări. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI. UN AUTOTURISM SCĂPAT DE SUB CONTROL S-A IZBIT DE PARAPET ȘI S-A RĂSTURNAT)

Se pare că autovehiculul s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, iar în urma impactului a fost cuprins de flăcăi. Ofiţerul Rory Marks, purtător de cuvânt al CHP, a spus că toate victimele au fost declarate decedate la faţa locului. Niciuna nu a fost identificată public.

O investigaţie preliminară şi o reconstrucţie bazate pe dovezi fizice la faţa locului au indicat că un vehicul Dodge din 2013, condus de un tânăr de 28 de ani, dinspre Avenal, s-a ciocnit de Fordul din 2007, condus de o femeie. (VEZI ȘI: ACCIDENT FATAL ÎN SEARA DE REVELION! O FETIȚĂ DE 10 ANI A FOST LOVITĂ DE O MAȘINĂ)

„Când focul a fost stins, s-a descoperit că în Ford erau 8 ocupanţi”,  conform raportului de accident al CHP. Cauza accidentului este încă în curs de investigare.

Sursa: Cancan.ro