sâmbătă 2 ianuarie 2:43 PM

       Abonare la google news

Accident lângă Parlament. Un autobuz STB s-a ciocnit de o maşină


Accident lângă Parlament, sâmbătă, 2 ianuarie. Din primele informaţii, şoferul unui autobuz de pe linia 268 a lovit o maşină la intersecţia din zona Piaţa Erorilor.


Şoferul autoturismului a rămas încarcerat în urma impactului, fiind scos dintre fiare de către trecători. Acesta a fost transportat la spitalul Universitar pentru investigaţii suplimentare, transmite România TV.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul rutier.

Accident lângă Parlament între un autobuz 268 şi o maşină. Reacţia STB

În urma accidentului, Societatea de Transport Bucureşti (STB) nu a anunţat incidentul pe contul de Twitter al instituţiei prin care îi informează pe călători despre incidentele din trafic în care sunt implicate mijloacele de transport în comun.

Tot sâmbătă a avut loc un alt accident, însă, în localitatea localitatea Raşi din Ialomiţa. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a ieşit de şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Ialomiţa. Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu maşina

În mai 2020, un autobuz cu călători a fost lovit de excavator în Sectorul 3 din Bucureşti. Patru persoane au fost rănite.

Citeşte şi: Anul Nou 2021 a început cu o serie de tragedii pe şosele. O fetiţă care mergea cu Sorcova şi un tânăr de 21 de ani au murit în accidente, o ambulanţă s-a ciocnit violent cu maşina Poliţiei

 

 

 

Sursa: Romaniatv.net