Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 10:58 AM

Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada BucureştiAccident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti, duminică dimineaţă. La ieşirea de pe A1, lângă Piteşti, şoferul unei maşini a intrat într-un parapet, după ce a pătruns cu viteză într-un viraj de aproape 90 de grade, cunoscut drept „curba morţii”.

Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti - Piteşti

În autoturism se aflau şase persoane – trei adulţi şi trei copii. La faţa locului au intervenit pompierii pentru a salva victimele accidentului produs pe drumul spre Râmnicu Vâlcea.

„Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor, iar echipajele medicale au preluat patru victime cu traumatisme uşoare, cei trei copii şi o femeie. Victimele au primit îngrijiri medicale şi sunt transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a precizat ISU Argeş.

Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti - Piteşti

Accident înfiorător la ieşirea de pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Traficul a fost blocat

Cei trei copii au fost transportaţi la spitalul de Pediatrie din Piteşti, în vreme ce femeia a fost dusă la Spitalul Judeţean.

Celelalte trei victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi vor fi transportate la spital.

Din primele verificări, poliţiştii spun că neadaptarea vitezei la condiţiile de drum este cauza producerii accidentului.

Traficul în zonă a fost blocat 20 de minute din cauza accidentului.

Citeşte şi: Accident cumplit în Olt! Băiat de 15 ani, lovit mortal cu mașina de un preot care s-a urcat beat la volan

De asemenea, un adolescent de 15 ani a fost ucis cu mașina de un șofer beat, preot într-un sat vecin. Accidentul îngrozitor s-a petrecut sâmbătă seara în comuna Bobicești, din județul Olt.

Citeşte şi: Anul Nou 2021 a început cu o serie de tragedii pe şosele. O fetiţă care mergea cu Sorcova şi un tânăr de 21 de ani au murit în accidente, o ambulanţă s-a ciocnit violent cu maşina Poliţiei

Sursa: Romaniatv.net