Accident grav pe autostrada București-Pitești. Un autoturism scăpat de sub control s-a izbit de parapet și s-a răsturnat - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 12:21 PM

Accident grav pe autostrada București-Pitești. Un autoturism scăpat de sub control s-a izbit de parapet și s-a răsturnat


 


Un autoturism scăpat de sub control s-a izbit de parapet și din impact s-a răsturnat. Mașina a rămas suspendată pe plafon. În interior se aflau trei copii și trei adulți. Patru victime au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe A1, la ieșirea spre Bascov, în județul Argeș. Autoturismul s-a răsturnat după ce a intrat într-un parapet. Pompierii au intervenit pentru a ajuta victimele după ce mașina a rămas suspendată pe plafon. (CITEȘTE ȘI: ” PROPRIETARULUI NU I-A VENIT SĂ CREADĂ! PORCUL SACRIFICAT DE CRĂCIUN ÎN SĂLAJ AVEA 14 RINICHI „)

 

În autoturism se aflau șase persoane, trei adulți și trei minori. Echipajele medicale au preluat patru victime cu traumatisme ușoare, cei trei copii și o femeie. Victimele au primit îngrijiri medicale și sunt transportate la spital pentru investigați medicale suplimentare.
Polițistii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

VEZI ȘI: ” CRIMĂ ODIOASĂ ÎN ITALIA: O ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ DE UN BĂRBAT CĂSĂTORIT CU CARE AVEA O RELAȚIE „

Sursa: Cancan.ro