AC Milan a pus ochii și pe Dennis Man, după Ianis Hagi! Trei cluburi din Anglia forțează transferul starului de la FCSB: „Începe licitația!” - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 9:23 PM

AC Milan a pus ochii și pe Dennis Man, după Ianis Hagi! Trei cluburi din Anglia forțează transferul starului de la FCSB: „Începe licitația!”AC Milan a intrat și ea în cursa pentru Dennis Man! Golgheterul Ligii 1 este însă dorit și de trei cluburi din Anglia, iar Gigi Becali este tot mai aproape să dea lovitura la început de an.

După ce și-a manifestat interesul pentru Ianis Hagi, AC Milan a pus ochii acum și pe Dennis Man, aflat însă și în atenția Sampdoriei, ori pe radarul Fiorentinei.

Finanțatorul celor de la FCSB ține în continuare la preț și susține că va solicita15 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, cel mai bun fotbalist român al anului 2020 în Ancheta Prosport.ro. O altă posibilă destinație pentru Dennis Man ar putea fi Fenerbahce. Turcii sunt de mai multă vreme cu ochii pe mijlocașul FCSB, iar Erol Burut l-ar vrea în încercarea de a câștiga primul titlu după trei ani pentru gigantul din Super Lig.

AC Milan îl vrea și pe Dennis Man: „Începe licitația!”

„AC Milan îl vrea pe Dennis Man. Cu toate acestea, principalii favoriți să obțină semnatura perlei lui Gigi Becali sunt englezii! Începe licitația”, scrie sport.ro.

„Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează, pentru că am refuzat-o. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14 pleacă, dacă dă 12 nu-l dau”, a spus Gigi Becali, conform PRO TV.

Cei care mă susțin sunt cei dragi, familia. Astea sunt sacrificiile. Părinții urmăresc meciurile mele la televizor. E intensitate maximă în ziua meciului, la meci mama stă într-o cameră, tata în alta, e circ total la mine în casă” – Dennis Man, la Prosport.ro Live

Sursa: Prosport.ro