A venit prima ofertă pentru Diego Fabbrini! „Dacă aș putea și mâine l-aș transfera la noi” | EXCLUSIV - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 3:07 PM

A venit prima ofertă pentru Diego Fabbrini! „Dacă aș putea și mâine l-aș transfera la noi” | EXCLUSIVValeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, stă la pândă și spune că și-ar dori în orice moment să-l aducă înapoi pe Diego Fabbrini (30 de ani) în Moldova, după ce acesta va pleca de la Dinamo.

„Dacă aș putea și mâine l-aș transfera pe Fabbrini la FC Botoșani. Dar din pacate nu îi pot oferi salariul pe care el îl are la Dinamo. El a revenit în România pe un salariu de vreo 17.000 pe lună.

Că nu l-a luat în ultimele luni, nu e treaba mea. Dar eu acești bani nu îi pot da la Botoșani. Însă mi-l doresc la noi la echipă. Dacă nu vine la noi, atunci mi-ar plăcea să se transfere în străinătate. Nu prea îl mai vreau că adversar”, a spus Valeriu Iftime pentru Prosport.ro.

Diego Fabbrini și-a depus memoriu să devină jucător liber

Fabbrini urmează să se întoarcă în România în cursul acestei zile, după ce și el și-a depus memoriu, informație anunțată în exclusivitate de Prosport.ro chiar în ultima zi a anului 2020. Dacă nu-și va încasa salariile restante, mijlocașul urmează s-o părăsească pe Dinamo. Totuși, e greu de crezut că se va mai întoarce la FC Botoșani, echipă pentru care a mai jucat în 2018, după care a plecat la ȚSKA Sofia.

Lotul prezent la reunirea lui Dinamo duminică

Pregătiți de Ionel Gane (antrenor principal), Iulian Mihăescu (antrenor secund) si Cătălin Mulțescu (antrenor portari), 19 dinamoviști au fost prezenți la primul antrenament al anului, programat în această dimineață, la ora 11:00, în cantonamentul de la Săftica.

Iată, mai jos, lotul prezent la reunire: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari) Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundași) Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocasi) Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu (atacanți).

 

 

Sursa: Prosport.ro