A sunat-o pe Kim Kardashian. Ce i-a spus Saka vedetei americane - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 11:03 AM

A sunat-o pe Kim Kardashian. Ce i-a spus Saka vedetei americane


Kim Kardashian este una dintre cele mai titrate actrițe de la Hollywood. Vedeta americană este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu ce se îmntâmplă în viața ei. În ultima postare, ea a dezvăluit cum a fost sunată de către mijlocașul englez Bukayo Saka. Ea le-a explicat urmăritorul ei ce a discutat cu jucătorul celor de la Arsenal.

Kim Kardashian, dialog incredibil cu Saka

Celebra actriță americană Kim Kardashian continuă să ne surprindă după ce și-a făcut apariția la un meci de fotbal. Vedeta americană a asistat la meciul dintre Arsenal – Sporting, 1-1 (4-5, după loviturile de departajare), din optimile de finală din Europa League. Ea a plecat dezamăgită de la stadion, pentru că avea programată o întâlnire cu Bukayo Saka, însă mijlocașul englez nu s-a mai prezentat din motive știute doar de el.


Fotbalistul în vârstă de 21 de ani regretă că nu a mai venit la întâlnirea pe care o avea stabilită cu Kim Kardashian. Vedeta americană le-a povestit fanilor ei că a fost contactată de către celebrul fotbalist. Acesta i-ar fi promis că se vor revedea la o altă dată.

Motivul pentru care Kim Kardashian voia să îl întâlnească pe Saka

Presa din străinătate titrează că Bukayo Saka le promisese copiilor vedetei că le va da cadou un tricou, întrucât aceștia sunt fanii lui Arsenal. Pentru că nu a mai putut face acest lucru, el a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Kim Kardashian, cu intenționa de a-și cere scuze.

Fotbalistul nu doar că și-a prezentat scuzele pentru că nu s-a putut întâlni cu ei după meci. El i-a asigurat că le va da câte un tricou cu următoarea ocazie când vor veni la un meci al lui Arsenal.

Îmi pare rău că nu v-am întâlnit la meci, mi s-a spus că sunteți în Players Lounge, aveam un tricou pentru voi.”, a spus Saka.

„Ne întoarcem dacă veți câștiga Premier League.”, a răspuns unul dintre copiii lui Kim Kardashian.

„Spuneți-mi când vă întoarceți și voi trimite niște tricouri pentru voi”, le-a promis fotbalistul.

Playsport.ro