A murit unul dintre poliţiştii răniţi în accidentul cu ambulanţa din Olt - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 1:20 PM

A murit unul dintre poliţiştii răniţi în accidentul cu ambulanţa din OltFănel Niţu avea 49 de ani şi a fost, timp de zece ani, şeful Postului de Poliţie Morunglav.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt deplânge stingerea din viaţă a colegului nostru, Nitu Fănel, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliţie Morunglav. Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toţi şi ne-a încărcat inimile de durere, tristeţe şi compasiune”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Olt.

Potrivit News.ro, poliţistul avea o experienţă de 25 de ani, timp în care a lucra în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost şeful Postului de Poliţie Morunglav.

„Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru instituţia noastră. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Olt.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Ialomiţa. Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite după ce s-au răsturnat cu maşina

Fănel Niţu a murit. Era unul dintre poliţiştii răniţi în accidentul cu ambulanţa din Olt

În prima zi a Anului Nou 2021, poliţistul Fănel Niţu a fost rănit a fost rănit grav, după ce maşina de serviciu în care se afla împreună cu un coleg s-a ciocnit de o ambulanţă pe DN 64 Caracal-Găneasa. Ambele echipaje interveniseră la acelaşi caz, pentru preluarea unei persoane cu un comportament violent, rănită şi ea în accident.

”Pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Şopârliţa, judeţul Olt, s-a produs o coliziune faţă-spate între un echipaj de poliţie şi o ambulanţă, ambele autospeciale fiind în misiune”, anunţa Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În afară de cei doi poliţişti, au mai fost răniţi asistenta medicală, ambulanţierul şi pacientul care fusese preluat.

Citeşte şi: Anul Nou 2021 a început cu o serie de tragedii pe şosele. O fetiţă care mergea cu Sorcova şi un tânăr de 21 de ani au murit în accidente, o ambulanţă s-a ciocnit violent cu maşina Poliţiei

Sursa: Romaniatv.net