A murit sub ochii fiicei pe un pat la ATI, ambele fiind infectate cu COVID - Știrile.eu

luni 4 ianuarie 2021 10:50 AM

A murit sub ochii fiicei pe un pat la ATI, ambele fiind infectate cu COVIDO imagine cutremurătoare a făcut înconjurul reţelelor de socializare. Două femei, mamă şi fiică, internate la Terapie Intensivă şi purtând măşti de oxigen, se ţin de mână. Este ultima poză pe care cele două au făcut-o împreună. La scurt timp, Maria, 76 de ani, a decedat chiar sub ochii fiicei sale, scrie Daily Mail.

A murit la ATI sub ochii fiicei ei

Anabel, 49 de ani, și Maria au fost internate împreună la Leicester Royal Infirmary, la jumătatea lunii octombrie. Maria a semnat o declaraţie potrivit căreia renunţă la resuscitare, în cazul în care aceasta s-ar fi impus.

Femeia a pierdut lupta cu coronavirusul pe data de 1 noiembrie. După decesul mamei sale, Anabel, la rândul ei mamă a trei copii, i-a îndemnat pe oameni să ia în serios coronavirusul și să respecte măsurile de protecție, pentru a nu ajunge în situaţia ei.

Toată familia lui Anabel a fost infectată cu COVID la sfârșitul anului trecut. Fiul ei, în vârstă de 12 ani, Isaac s-a infectat după revenirea la școală în septembrie. Anabel, soțul ei Bharat, în vârstă de 47 de ani, și ceilalți fii ai ei, Jacob, în ​​vârstă de 22 de ani, și Noah, în vârstă de 10 ani, au contractat ulterior virusul. Mama ei a fost ultima din familie care a avut rezultat pozitiv la testul COVID.

A privit înmormântarea mamei prin streaming live

Anabel a descris calvarul prin care a trecut și a dezvăluit că nu a putut participa la înmormântarea mamei sale din cauza virusului, adăugând: „Am urmărit-o prin streaming live. Eram singură, la fel ca și familia mea, nu ne puteam mângâia reciproc, mi-a frânt inima”.

Femeia a mai spus că a putut sta lângă mama ei doar pentru că patru pacienți au murit în acea zi, eliberând paturile. Anabel a fost tratată prin metoda CPAP – Presiune continuă pozitivă a căilor respiratorii, o metodă pe care a calificat-o ca fiind „oribilă”:A trebuit să port o glugă de plastic 24/7 timp de patru săptămâni care forța intrarea oxigenului în plămâni”.

Sursa: Romaniatv.net