A murit şeful de post din Morunglav, grav rănit în accidentul de la Şopârliţa - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 2:00 PM

A murit şeful de post din Morunglav, grav rănit în accidentul de la Şopârliţa


 


Fănel Niţu, şeful de post din Morunglav, rănit în accidentul din prima zi a noului an, la Şopârliţa, a murit în această dimineaţă la Spitalul Slatina.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt deplânge stingerea din viață a colegului nostru, NITU FĂNEL, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliție Morunglav.

Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toți şi ne-a încărcat inimile de durere, tristețe și compasiune. De-a lungul carierei, cu o experienta de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost șeful Postului de Poliție Morunglav.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru instituția noastră.
Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite familiei îndurerată sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune.
DRUM LIN SPRE ETERNITATE!”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

VEZI ȘI: „ TRAGEDIE LA MIEZUL NOPȚII, DE REVELION! TÂNĂR DE 16 ANI, DIN ARAD, ÎNJUNGHIAT MORTAL „

A murit şeful de post din Morunglav, grav rănit în accidentul de la Şopârliţa

Ieri, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Șopârlița, județul Olt, s-a produs o coliziune față-spate între un echipaj de poliție și o ambulanță, ambele autospeciale fiind în misiune.

„În urma coliziunii, ambii polițiști din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanță a fost rănit ușor, toți fiind evaluați medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pentru a permite intervenția echipajelor specializate”, se arată pe Centrul Infotrafic.

CITEȘTE ȘI: ” CORONAVIRUS ROMÂNIA 2 IANUARIE. CÂȚI PACIENȚI AU MURIT ÎN ULTIMELE 24 DE ORE „

Sursa: Cancan.ro