A murit polițistul din Mangalia care filma la nunți și botezuri în timpul liber! Fusese infectat cu noul coronavirus - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 1:46 PM

A murit polițistul din Mangalia care filma la nunți și botezuri în timpul liber! Fusese infectat cu noul coronavirusLiviu Daciu, un cunoscut poliţist local din Mangalia, care în timpul liber filma şi evenimente private, nunți, botezuri, a murit, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. A fost un șoc pentru familia și colegii lui.

Liviu Daciu era poliţist local în Mangalia de mai bine de 15 ani. Era cunoscut în localitatea de la malul mării, pentru că intervenise şi aplanase nenumărate scandaluri izbucnite între clanurile locale. Liviu Daciu era cunoscut şi pentru ceea ce făcea în timpul liber: cameraman de nunţi şi botezuri. Unul cu mult talent chiar, întrucât ajunsese să câştige mai mult din evenimente decât din slujba de la primărie. Dar îi plăcea şi uniforma, motiv pentru care şi-a păstrat ambele joburi. (CITEȘTE ȘI: A MURIT ŞEFUL DE POST DIN MORUNGLAV, GRAV RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DE LA ŞOPÂRLIŢA)

A murit polițistul din Mangalia care filma la nunți și botezuri în timpul liber! Fusese infectat cu noul coronavirus

Vestea morţii sale a venit ca un trăznet peste întreaga comunitate. Liviu Daciu a fost diagnosticat cu COVID înainte de anul nou. Boala a avut o evoluţie rapidă, din nefericire, şi, în câteva zile, poliţistul local a ajuns în stare foarte gravă, apoi a decedat, notează focuspress.ro.

Avea o familie frumoasă şi era respectat în comunitate. Chiar dacă nu avea o vârstă înaintată, boala i-a fost fatală.

Sursa: Cancan.ro