A murit fostul fotbalist Constantin Bosânceanu! Avea doar 54 de ani - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:11 PM

A murit fostul fotbalist Constantin Bosânceanu! Avea doar 54 de aniLumea fotbalului din România este în doliu! Fostul fotbalist Constantin Bosânceanu a murit, la doar 54 de ani. A fost unul dintre cei mai apreciați fundași care a evoluat și la Botoșani.

Trista veste a fost dată chiar cu puține ore înaintea trecerii în noul an, fiind făcută de conducerea echipei de fotbal Foresta Suceava, acolo unde a și lucrat după ce s-a retras din fotbal, scrie botosaneanul.ro. Bosânceanu a lucrat la mai multe echipe care au activat de-a lungul timpului la Suceava, iar în 2015, când era magazionerul echipei Rapid CFR Suceava, a fost supus unei operaţii la şold, care ar fi lăsat urme. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MUZICII POPULARE! NICOLAE SABĂU A MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

A murit fostul fotbalist Constantin Bosânceanu! Avea doar 54 de ani

Fostul fotbalist Constantin Bosînceanu „Boxeru”, care era membru al staff-ului Forestei, a murit, joi, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Miercuri, la stadion, Boxeru’ se simțea rău și a plecat la spital. (NU RATA: DOLIU ÎN LUMEA TEATRULUI! ACTORUL FLORIN ANTON A MURIT)

Din nefericire, a doua zi familia avea să primească tragica veste, că Bosânceanu a trecut în neființă.

Născut la 26 august 1966, Bosânceanu a evoluat în cariera sa pentru Bucovina Suceava, Oţelul Galaţi, Rocar Bucureşti, Vega Deva şi Unirea Botoşani.

Sursa: Cancan.ro