luni 23 ianuarie 7:41 PM

       Abonare la google news

„A înviat” Mihai Stoica. Managerul FCSB declarații tari după parcursul din ultimele etape al echipei


FCSB a învins-o pe FC Hermannstadt în etapa 22 din Superliga și își continuă parcursul aproape perfect din ultima perioadă. După acest nou succes, Mihai Stoica a transmis un mesaj laudativ și plin de optimism.


Mihai Stoica, entuziasmat de evoluțiile FCSB-ului

Duminică seară, FC Hermannstadt a primit vizita lui FCSB în cadrul etapei cu numărul 22 din Superliga. Partida s-a desfășurat într-o atmosferă foarte caldă și a oferit un adevărat spectacol. Formația roș-albastră s-a impus cu scorul de 1-0, bifând astfel a șaptea victorie din ultimele opt partide jucate. În urma acestui succes FCSB s-a apropiat la 4 puncte de liderul Farul și la trei de CFR Cluj, ocupanta locului secund.

Entuziasmat de jocul FCSB-ului, Mihai Stoica a transmis un mesaj plin de optimism la finalul meciului de la Sibiu. Totodată, Stoica nu a uitat să laude aportul fanilor roș-albaștri care au făcut o atmosferă incendiară în tribunele stadionului sibian.

Ceața ne-a fost partener aseară. Tribunele arhipline nu prea s-au distins, dar Peluza Nord a acoperit fondul sonor. Am jucat pe un stadion splendid, dar – datorită prestației de excepție a ultrașilor noștri – ne-am simțit acasă.

Duminică, de la 19.00, pe Arena Națională, ne putem apropia la 1 punct de Farul (sau 2 dacă iese un X azi, ceea ce n-ar fi rău deloc). Iar cu suportul pe care-l anticipăm, sunt șanse mari să ne apropiem.

P.S. O victorie a Farului ar fi un prea frumos început de săptămână. Ceea ce doresc tuturor prietenilor mei steliști și neutri”, a scris Mihai Stoica, pe rețelele de socializare.

Șefii FCSB nu cred în revenirea echipei în Ghencea

Noua Lege a educației fizice și sportului a fost promulgată, iar în termen de 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial urmează să intre în vigoare. Practic, FCSB va avea acordul legal din acel moment pentru a evolua pe stadionul Ghencea, deoarece statul a facilitat închirierea bazelor sportive/stadioanelor construite din bani publici.

Vestea este una foarte bună pentru fanii echipei roș-albastre, însă șefii clubului nu sunt atât de optimiști. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, consideră că echipa sa va fi în continuare ținută la distanță de Ghencea, prin diverse tertipuri.

Mai sunt bariere, cine știe ce va fi. Trebuie justificări de alt gen de-acum înainte ca să nu fim lăsați să jucăm. Probabil le vom primi, eu sunt mai pesimist de fel.

E important să joci în București, dacă Arena e închisă nu ai unde să joci meciurile în București. Am fost nevoiți să jucăm la Giurgiu meciuri din cupele europene.

Cei mai mulți suporteri din București sunt din Ghencea, plus că ar fi interesați și cei din provincie și cei din diaspora, chiar am primit multe cereri.

Nu sunt optimist, să vedem normele de aplicare, să vedem că se bifează toate căsuțele”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Playsport.ro