A furat din curtea vecinului, însă a avut un motiv care a impresionat pe toată lumea. Povestea care a devenit virală - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 8:23 PM

A furat din curtea vecinului, însă a avut un motiv care a impresionat pe toată lumea. Povestea care a devenit viralăO întâmplare emoționantă a fost împărtășită pe rețelele de socializare de o femei care a fost jefuită. Hoțul a lăsat un bilet în care și-a explicat fapta și un mic cadou.

O femeie din Sydney a împărtășit o poveste ce a impresionant pe toată lumea. Se pare că un vecin al acesteia a pătruns în grădina sa și a furat câteva din florile pe care le avea. În locul florilor hoțul a lăsat un bilet prin care își explică fapta și un mic cadou.

Cel ce a luat florile i-a explicat femeii păgubite că a făcut-o pentru o cauză nobilă. Hoțul a scris în bilețelul lăsat că o persona din familia sa urmează să se căsătorească a doua zi, iar din cauza unei încurcături produse la magazinul de flori a rămas fără buchetul de mireasă. Așa că pentru a salva nunta a decis să „împrumute” câteva din florile minunate pe care le avea vecina ei.

„Bună vecină, locuiesc după colț și nașa mea se căsătorește mâine. Din păcate, piața de flori este închisă, așa că nu am putut obține florile dorite pentru buchetul de nuntă. Am venit să vă întreb dacă putem lua câteva din florile dumneavoastră, dar nimeni nu a răspuns la ușă.

Sper că nu vă deranjează, dar am luat câteva din florile minunate pe care le aveți. Am lăsat aceste bomboane în schimb. Ești salvatoarea noastră, iar datorită ție nunta o să fie perfectă. Mulțumesc, Michelle.”, este mesajul lăsat de hoț la locul faptei.

Mesajul lăsat a impresionat-o pe femei așa că l-a distribuit pe rețelele de socializare, iar internauții au fost în asentimentul acesteia.

Sursa: Cancan.ro