5 lucruri inedite despre Simona Halep spuse chiar de ea: cum o alintă familia, ziua în care a fost copil de mingi și obiectul de care s-a atașat cel mai mult | EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 10:29 PM

5 lucruri inedite despre Simona Halep spuse chiar de ea: cum o alintă familia, ziua în care a fost copil de mingi și obiectul de care s-a atașat cel mai mult | EXCLUSIVSimona Halep (29 de ani) a oferit mai multe răspunsuri inedite în ziua în care a primit pemiul Prosport.ro pentru cel mai bun sportiv român al anului 2020. Fanii vor afla 5 curiozități despre campioana de la Wimbledon.

Simona Halep este o jucătoare de tenis care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar totuși mai există și unele lucruri mai puțin cunoscute despre deținătoarea a 22 de titluri WTA.

Simona a vorbit despre începuturile în tenis, ziua în care a fost copil de mingi, cum o alintă familia, obiectul de care s-a atașat cel mai mult în timpul turneelor sau cea mai românească trăsătură a ei.

Lucruri inedite despre Simona Halep spuse chiar de ea: „Faptul că lupt pe teren este cea mai românească trăsătură a mea”

Când ți-ai dat seama prima oară că ești bună la tenis?

Greu de răspuns, dar cred că la 14 ani. Atunci m-am hotărât să fac tenis de performanță.

Ai fost vreodată copil de mingi?

Da, am fost copil de mingi la Cupa Davis. Aveam 9-10 ani, la Constanța. Juca Andrei Pavel. El a fost idolul meu, în continuare îl admir pentru tot ce a făcut. A fost o perioadă frumoasă, țin minte cu drag tot ce s-a petrecut atunc.

Care este obiectul de care te-ai atașat cel mai mult?

Racheta de tenis!

Ai vreo poreclă pe care o folosesc apropiații sau familia atunci când ți se adresează?

Nu am poreclă. Am prescurtări, Simo, Simi, chestii.

Care este cea mai românească trăsătură a ta?

Faptul că lupt pe teren total. Eu așa cred, că românii sunt luptători.

Simona Halep, declarată cel mai bun sportiv român al anului în Ancheta Prosport.ro

Jurnaliștii și cititorii Prosport.ro au votat-o pe Simona Halep drept cel mai bun sportiv român al anului 2020, iar constănțeanca a primit cu bucurie premiul: „Le mulțumesc că au votat! E un premiu frumos, îmi arată că am muncit bine. E un trofeu pe care îl voi pune în vitrina mea și mă voi uita cu drag la el de fiecare dată”, ne-a declarat campioana de la Wimbledon.

Sportivul anului a fost desemnat de cititorii Prosport.ro (1/2 din votul final) și de redacția Prosport.ro (1/2 din votul final). Votul pentru cititori a fost deschis până pe 27 decembrie pe www.prosport.ro. În ancheta Prosport.ro, Simona Halep a fost cea mai votată, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat Cristina Neagu (handbal), respectiv Ana Maria Popescu (scrimă).

Sursa: Prosport.ro