2.500 de persoane au sărbătorit revelionul la o petrecere rave ilegală. Polițiștii au fost atacați cu pietre. VIDEO - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:48 AM

2.500 de persoane au sărbătorit revelionul la o petrecere rave ilegală. Polițiștii au fost atacați cu pietre. VIDEO2.500 de persoane au sărbătorit revelionul la o petrecere rave ilegală. Polițiștii au fost atacați cu pietre. VIDEO Sursa Foto: Twitter / France Bleu Armorique

  • O petrecere ilegală cu 2.500 de participanţi a avut loc de Anul Nou în Franţa.
  • Oamenii care au participat la petrecerea din Lieuron au avut altercaţii cu poliţia.
  • O maşină de poliţie a fost incendiată, iar ofiţerii au fost atacaţi cu sticle şi pietre.

S-a lăsat cu scandal în noaptea de Anul Nou în nord-vestul Franţei. Totul a plecat de la o petrecere ilegală la care au participat 2.500 de oameni.

În ciuda lockdown-ului din Franţa, zeci de maşini s-au îndreptat joi seară spre un hangar aflat în oraşul Lieuron. Oamenii au ignorat toate restricţiile ca să sărbătorească trecerea în 2021.

Autorităţile au încercat să oprească petrecerea, fără succes. Rebelii de la party au aruncat cu sticle şi pietre în autorităţi, o maşină fiind incendiată iar mai mulţi poliţişti au fost răniţi.

Petrecerea a durat până la 10 dimineaţa când mai erau câteva sute de persoane în hangar. Fără măşti pe faţă, fără nicio grijă.

Autorităţile iau în calcul deschiderea mai multor dosare penale pentru participanţii care vor fi identificaţi. La petrecere au venit persoane şi din afara ţării, în ciuda faptului că în Franţa există restricţii clare între orele 20 şi 6 dimineaţa încă din data de 15 decembrie.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro